Team Riders

Fast vindt het van essentieel belang dat de producten die we ontwikkelen uitvoerig worden getest onder verschillende omstandigheden. Daarbij gaan we altijd op zoek naar de meest veeleisende takken van sport om onze producten te onderwerpen aan de ultieme test!

Onze Team Riders zijn goed in wat ze doen en hebben de kennis en ervaring om van elk product precies het juiste product te maken. Daarnaast passen ze met hun instelling en ideeën goed bij FastFabrics: het welzijn van het paard op nummer 1, samen met je paard werken aan een doel, beweging en actie in plaats van stilstand en routine. Met trots presenteren we dan ook onze Team Riders!


 • Donna Oudshoorn

  Donna beoefende de paardensport in diverse disciplines waaronder dressuur, springen, eventing en endurance, maar concentreert zich nu voornamelijk op de endurance. Donna is gediplomeerd ORUN instructrice, maar staat vooral bekend om haar prestaties in onder andere de endurance. Ze start in de zwaarste klasse (120 - 160 km), en vertegenwoordigde 2x het Nederlands team op het WK in Maleisië en Groot Brittanië. Haar paarden en zijzelf zijn op bijna elke endurance wedstrijd (nationaal en internationaal) te vinden, met én zonder haar pupillen die meerijden in verschillende klassen, waaronder de jeugd perspectievengroep.


  Omdat Donna veel van haar paarden vraagt is het belangrijk dat de materialen die ze gebruikt optimaal zijn. Ze moeten een toevoeging zijn voor het paard, geen belemmering. Doordat de sjabrakken beenbeschermers én seatsaver van FastFabrics ontwikkeld en getest zijn binnen de endurance, vullen ze Donna’s wensen probleemloos aan.

  Meer info
 • Richard Robbemond

  Richard Robbemond is al vanaf de jaren 70 actief in de paardensport en heeft over de jaren een enorme ervaring opgebouwd. Met een basis in de dressuur kreeg hij daarnaast ook al gauw succes bij wedstrijden in de springsport. In het springen brengt hij op dit moment 2 paarden uit in de klasse M en Z, en met succes! Naast het rijden van concoursen vindt Richard ook de tijd voor het beleren van jonge paarden. Iets wat hij met regelmaat doet en waar hij veel voldoening uit haalt. In zijn manier van trainen staat het ‘happy horse’ zijn altijd voorop.


  “Naast de paarden, zijn de juiste mensen om je heen, en goede materialen van essentieel belang om succesvol te kunnen presteren. Door de jaren heen verandert je paard door groei en training waardoor het belangrijk is om een goede drukverdeling te houden onder het zadel. De No Pressure pad en Halfpad van FastFabrics helpen mij hierbij. In de springsport zijn de klappen aanzienlijk en dit product zorgt ervoor dat de paarden ‘happy’ blijven.”


  Meer info
 • Saskia Gerritsen

  Saskia Gerritsen is een gedreven wedstrijdruiter die de disciplines van dressuur en TREC op een bijzondere manier weet te combineren. In beide takken van sport heeft ze de laatste jaren verschillende indrukwekkende resultaten op haar naam staan en maakt zij indruk met haar natuurlijke manier van rijden. Daarnaast heeft zij een mooie visie op het beleren en rijden van paarden:


  “Mijn doel is dat mijn paard en ik samen plezier hebben als team. Op dit moment rij ik met Kai dressuur, TREC en oefencrossen. Kai is een Quarab ruin die ik heel veelzijdig heb opgeleid. Hij is slim en hij houdt van afwisseling, daarnaast is afwisseling in de training ook heel gezond! Het doel is dat we als happy athletes nog heel lang samen kunnen genieten. Daarom stel ik hoge eisen aan mijn training en materialen zodat wij ons kunnen focussen op de FUN. De producten van FastFabrics zijn hier bij uitstek geschikt voor.”


  Meer info
 • Wendy Bouwense

  Wendy Bouwense geeft door heel het land inspirerende demo’s en trainingen in Natural Horsemanship samen met haar Appaloosa Spetter. Ze is te zien op verschillende kampioenschappen en evenementen en vormt met haar paard een bijzonder team. Daarbij is veelzijdigheid haar specialisatie!


  “Hoe mooi is het om echt één met je paard te kunnen zijn… Je door niets te laten belemmeren en je dromen na te jagen? Dat doe ik elke dag!

  Mijn paard is hierin mijn partner en samen zijn we in verschillende takken van de paardensport actief. Dressuur, springen, TREC, eventing en western zijn disciplines waar we regelmatig in starten. Ook geven we demonstraties in Natural Horsemanship. De veelzijdigheid in de sport, in de training en in mijn paard zie ik terug in de producten van FastFabrics, dit past goed bij onze filosofie! “


  Meer info
 • Talitha Bakker

  Talitha Bakker is sinds 1997 actief binnen de Arabische Volbloed paarden fokkerij. Met fokproducten van haar eigen stoeterij Arabian Stud Europe, wint ze menige show en keuring in Europa, Zuid Amerika en het Midden Oosten. Parade paardje van de fokkerij is de goedgekeurde dekhengst Jazzmeen (Essteem x Jasmyne). Deze 15 jarige zwarte parel wordt door Talitha in zowel de endurance als de SGW uitgebracht.


  "Dit jaar zijn wij begonnen Jazz met de dekjes van FastFabrics te rijden en de resultaten zijn fantastisch. Er is een goede drukverdeling en onder het dekje blijft hij mooi droog. Wij zijn dan ook erg trots om nu tot hun team te behoren!"


  Meer info