Air Mesh Halfpad

Air Mesh Halfpad


Superventilerende Halfpad voor extra drukverdeling en een betere pasvorm onder het zadel. De Halfpad zorgt voor een optimale drukverdeling onder het zadel, zonder extra warmte vast te houden. De ingesneden voorkant bevordert een vrije ligging rond de schoft terwijl de voorgevormde rugnaad een plaats vaste ligging geeft en een vrije ruggegraat bevordert.

De Halfpad is gemaakt van Air Mesh, een uniek 3D weefsel met ademende, verende eigenschappen die ervoor zorgen dat drukplekken en blessures worden voorkomen. De miljoenen opstaande vezels in de stof hebben een schokabsorberende werking en vormen zich ergonomisch naar de paardenrug. Tijdens het rijden vangen deze vezels de klappen van het zadel op, wat de kans op rugklachten aanzienlijk vermindert. Daarmee is de Halfpad geschikt voor de meest veeleisende sporten en langdurige belasting van het zadel. Tevens ondersteunt de pad een perfecte passing van het zadel, ook in het geval van verandering in spieropbouw door bijvoorbeeld intensieve training.

Al onze dekjes zijn hygiënisch, antibacterieel, wasbaar op 30 graden en in tegenstelling tot de reguliere dekjes is het materiaal binnen no time weer droog. De Halfpad kan worden gebruikt in combinatie met een regulier dun zadeldek.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina