Algemene Info

Productonderhoud

Air Mesh is bijzonder duurzaam en slijtvast, zelfs bij extreem gebruik en onder zware omstandigheden. Daarnaast is het materiaal wasmachine wasbaar en bestendig tegen vocht. Producten kun je het best aan de lucht laten drogen, stop ze dus niet in de droger.

 

 

Om de verende eigenschappen van het materiaal zo lang mogelijk optimaal te houden is het belangrijk de producten niet opgevouwen op te bergen. Bij vouwen kan er een vouwrand in de stof ontstaan waarbij de vezels blijvend beschadigd raken. Door het product op te rollen kunnen de vezels niet beschadigd raken en blijven de drukverdelende eigenschappen intact.

 

Levertijd

Wanneer een product op voorraad is zorgen wij ervoor dat deze binnen één of twee werkdagen wordt verzonden. Is dit niet het geval, dan ontvang je van ons bericht over de verwachte levertijd. 

 

Verzendkosten binnen Nederland

Voor pakketpost vragen we bij FastFabrics een bijdrage in de verzendkosten van €3,95. Voor bestellingen die door de brievenbus passen zoals de bike seat saver zijn de verzendkosten €2,-. Bij bestellingen binnen Nederland boven €150,- zijn de verzendkosten gratis. Retourzendingen zijn voor eigen kosten. Je kunt de producten eventueel ook bij ons ophalen en langsbrengen in Den Haag. 

 

Internationale zendingen

FastFabrics verstuurt naar een groot aantal landen in de wereld. Verzendkosten zijn verschillend per land en werelddeel. Over het algemeen gelden de volgende kosten:

 

- € 10,95 voor een bestelling naar landen binnen de EU 

- € 15,95 voor een bestelling naar landen buiten de EU

 

Voor bestellingen buiten de EU is de klant verantwoordelijk voor eventuele douane importheffingen. FastFabrics heeft geen enkele invloed op deze heffingen en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Retour

Mocht het product niet aan je verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail op de hoogte te stellen. Als een artikel niet bevalt dan mag je het artikel altijd ruilen of retourneren binnen 14 dagen na aankoop, mits het product is gekocht via de FastFabrics webshop of FastFabrics facebook webshop. Stuur hiervoor een mailtje naar info[at]fastfabrics.nl, dan ontvang je van ons verdere informatie over de retour procedure. Voor het retourneren van producten die zijn aangeschaft via onze dealers vragen we je contact op te nemen met de dealer.

 

Algemene voorwaarden

Voor aankopen via de FastFabrics webshop geldt het volgende:

* Ruilen of retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Retourzendingen die later binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

* Bewaar altijd goed je verzendbewijs. FastFabrics kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of beschadigd raken van een retour zending.